2332028900 Πλατεία Δημαρχείας 4, Νάουσα, Ημαθίας filgkeros@gmail.com


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Το ιατρείο μας βρίσκεται στη Νάουσα Ημαθίας & προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, καλύπτοντας ένα πολύ μεγάλο φάσμα γαστρεντερολογικών παθήσεων.
Από την πρώτη ημέρα της διάγνωσης μέχρι και το τελευταίο στάδιο της θεραπείας στεκόμαστε δίπλα στον ασθενή.

 

Στόχος μας από την αρχή της πορείας μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μας, αφού πάνω απ’ όλα ο ασθενής που μας εμπιστεύεται είναι άνθρωπος.

 

Γκέρος Φίλιππος, MD | Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος | Επεμβατικός ενδοσκόπος
Ιατρείο: Πλατεία Δημαρχίας 4, Νάουσα, Τ: 2332028900, 6971646827

 

Γαστροσκόπηση

Γαστροσκόπηση

Η γαστροσκόπηση (ή πιο σωστά οισοφαγογαστροδωδεκαδακτυλοσκόπηση) είναι ενδοσκοπική εξέταση του ανωτέρου πεπτικού, που επιτυγχάνει τη λεπτομερή επισκόπηση του οισοφάγου, του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κολονοσκόπηση

Κολονοσκόπηση

Η κολονοσκόπηση (ή σωστότερα ειλεοκολονοσκόπηση) αποτελεί ενδοσκοπική εξέταση του κατωτέρου πεπτικού, το οποίο περιλαμβάνει το παχύ έντερο (κόλον), καθώς και το τελευταίο τμήμα του λεπτού εντέρου ή τελικό ειλεό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολυποδεκτομή-Ενδοσκοπική βλεννογονεκτομή

Πολυποδεκτομή-Ενδοσκοπική βλεννογονεκτομή

Πρόκειται για μία εξειδικευμένη μέθοδο αφαίρεσης πολυπόδων του γαστρεντερικού σωλήνα, κατά την οποία γίνεται έγχυση υγρού για απομάκρυνση του πολύποδα από το εντερικό τοίχωμα και ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δοκιμασία αναπνοής ανίχνευσης ελικοβακτηριδίου του πυλωρού

Δοκιμασία αναπνοής ανίχνευσης ελικοβακτηριδίου του πυλωρού

Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (Helicobacter pylori) είναι ένα βακτήριο, το οποίο αποικίζει την εσωτερική πλευρά του τοιχώματος του στομάχου και προκαλεί οξεία ή χρόνια γαστρίτιδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

CLO test ελικοβακτηριδίου και δοκιμασία δυσανεξίας λακτόζης, εξετάσεις κοπράνων, καλπροτεκτίνη κοπράνων, αντιγόνο κλωστηριδίου, αιμοσφαιρίνη κοπράνων .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ